Dampmoppe.dk: Find blandt 113 Produkter | 5 Kategorier | 17 Brands | 30 Forhandlere

Bedste H2O Dampmoppe: Se top 1

(Opdateret maj 2023)

Vi har fundet den bedste H2O dampmoppe på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Dampmoppe 5-i-1 (H2o X5 Steam Mop)

  Dampmoppe 5-i-1 (H2o X5 Steam Mop)

  Priser og varianter

  • 5-i-1 gulvmoppe med 1300W effekt
  • Miljøvenlig rengøring uden kemikalier
  • Dræber op til 99% af bakterier
  • Kan rengøre forskellige overflader og tekstiler
  • Hurtig opvarmning og 15 minutters dampkøretid

  Hvorfor vælge Dampmoppe 5-i-1 (H2o X5 Steam Mop)?

  H2o X5 Steam Mop er en smart og effektiv 5-i-1 gulvmoppe, der giver let rengøring i hjemmet. Den har en effekt på 1300W og kan justeres til at give den ønskede mængde damp. Produktet er udviklet til at give en miljøvenlig og sund rengøring, da den dræber op til 99% af alle bakterier, der måtte være i hjemmet, kun ved brug af kraftig, regulerbar damp.

  Damprensning er en helt naturlig måde at rengøre dit hjem på, da der anvendes overophedet vand i stedet for skadelige kemikalier. H2o X5 damprenseren er blevet testet og har vist sig at dræbe 99% af salmonella, stafylokokker, E-coli og andre bakterier. Dampmoppen er derfor en sikker, sund og miljøvenlig måde at rengøre dit hjem på.

  X5 Steam Mop opvarmes på blot få sekunder, og så er du klar til at starte rengøringen. Moppen er designet til at rengøre de fleste gulvtyper i dybden. Den giver fantastiske resultater på klinker, linoleum, marmor, sten samt forseglede trægulve og parketgulve. Dampmoppen kan også bruges til damprensning af tekstiler som tøj, gardiner og møbler samt til rengøring af glasflader som spejle og vinduer. Du kan også konvertere X5 om til en håndholdt damprenser, som gør det nemmere at rengøre badeværelset og køkkenet.

  Du får hele 5 rengøringsredskaber i ét med X5 Steam Mop: en moppe til rengøring af alle gulvtyper, en mikrofiberdug til rengøring af vinduer, spejle og rustfrit stål, en tæpperenser til alle typer gulvtæpper, en tekstilbørste til møbler, gardiner, tøj, madrasser m.m. samt et jetmundstykke med børste til ekstra vanskelige pletter.

  X5 Steam Mop har en vægt på 2.8 kg og en vandbeholder på 400 ml. Den har en kabellængde på 3 meter, og damkøretiden er ca. 15 minutter. Opvarmningstiden er kun 30 sekunder, så du kan hurtigt komme i gang med at rengøre dit hjem. Produktet kan anvendes til forseglede hårde gulve, hårdt behandlet træ, laminat, korthårede tæpper, vinduer, spejle og tekstiler.

  Hvis du ønsker en miljøvenlig, sund og effektiv rengøring i dit hjem, er H2o X5 Steam Mop et godt valg for dig. Du kan downloade en vejledning til din dampmoppe på forhandlerens hjemmeside. Produktet har en fragtvægt på 2,300 kg og måler 51 × 25 × 13,5 cm.

  H2o X5 Dampmoppe 1300W grøn Let og effektiv rengøring i hjemmet med denne smarte 5-i-1 gulvmoppe med justerbar damp. Du får her hele 5 rengøringsredskaber i ét, som rengør, fjerner lugt og desinficere overalt i dit hjem kun ved brug af kraftig, regulerba

  Andre mærker af dampmopper

  På vores liste her har vi samlet de H2O bedste dampmopper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige dampmoppe til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top