Du er landet på Dampmoppe.dk, det helt rigtige sted at finde Nilfisk vådstøvsuger. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nilfisk vådstøvsuger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vådstøvsuger, 30 liter Nilfisk Attix30-21pc,

  • Dagens pris: 7202,- kr.
  • Fundet hos Toolworld.dk
  • Mærke: Nilfisk

Sidste produkt på vores liste er Vådstøvsuger, 30 liter Nilfisk Attix30-21pc, som vi har fundet til 7202,- hos Toolworld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nilfisk-Alto har her lavet en god vådstøvsuger som har en god sugeevne og mulighed for tilslutning af elværktøj via strømudtag.
Der er filterrensesystemet Push&Clean på maskinen, og vi anbefaler maskinen til let industri eller det mere krævende hobby brug…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nilfisk vådstøvsuger i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nilfisk vådstøvsuger:

Dyreste Nilfisk Vådstøvsuger på listen er Vådstøvsuger, 30 liter Nilfisk Attix30-21pc, fra Toolworld.dk med en pris på 7202.00. Billigste udvalgte Vådstøvsuger er Vådstøvsuger, 30 liter Nilfisk Attix30-21pc, som du kan købe for 7202.00 hos Toolworld.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Nilfisk Vådstøvsuger vi har fundet koster i gennemsnit 7202 kr.
Ovenstående Nilfisk Vådstøvsuger data og priser er hentet fra 1 butikker (Toolworld.dk). Alle Nilfisk Vådstøvsuger tilbud er opdateret i dag 07-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vådstøvsuger guides:

Fandt du ikke det rigtige Vådstøvsuger blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vådstøvsuger: