4 tips til at få et flottere hjem

Der er ikke noget at sige til, hvis du gerne vil have et flottere hjem. De fleste af os er efterhånden blevet bombarderet med en masse instagram hjem fra normale mennesker, som kunne printes i et boligmagasin.

Men hvordan får du selv et flottere hjem, nu hvor det virker til, at alle andre derude udover dig selv har et unikt og flot hjem?

I denne artikel vil vi gennemgå nogle enkle tips til, hvordan du kan få et flottere hjem. Måske behøver du ikke at gennemgå alle skridt, men vi giver dig nu alligevel alle 4 tips til, hvordan dit hjem bliver flottere og dermed mere indbydende for dig selv og dine gæster.

Start med at gøre rent i alle hjørner og kanter!

Ja, det er jo ikke så indviklet. Du bør nok starte med at gøre rent i alle hjørner og kanter. En god gennemgående og dybdegående rengøring kan virkelig gøre underværker for dit hjems fremtræden.

En god dampmoppe er virkelig god til at fjerne små pletter, der har sat sig fast på gulvet, og derfor kan man snildt overveje, om det ikke var sådan en fætter, man skulle bruge til arbejdet. Derudover vil den også fjerne en masse allergener.

Når du har rengjort dit hjem i bund, så vil du nok allerede opleve at dit hjem er blevet flottere. Men hvis ikke det er nok, så gå videre til næste skridt.

Roder det? Smid alt ud, du ikke bruger!

Roder dit hjem? Eller føler du på en eller anden måde, at du altid løber tør for opbevaringsplads? Så smid alt, hvad du ikke bruger, ud. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, men det er en nødvendighed for det flotte hjem, som rigtig mange mennesker glemmer at gøre brug af.

Du vil ikke være den eneste, hvis dine ting er begyndt at hobe sig op. Og heller ikke hvis du har svært ved at smide ting ud, som du tænker, du kan få brug for i morgen. Det er helt normalt.

Der findes flere gode øvelser til, hvordan du kan vælge, om du skal beholde noget eller ej, men helt simpelt kan det måske siges sådan: Er tingen ikke blevet brugt indenfor det seneste år, og er det en ting, som ikke er nødvendig at have i hjemmet, hvis der opstår et specifikt problem, så smid det ud.

Det er en kæmpe befrielse at få smidt det gamle rod ud. Alle de nyeste ting i hjemmet, kan måske endda få en plads i et skab eller lignende lige pludselige.

Når du har ryddet op i det gamle ragelse, vil dit hjem automatisk være blevet flottere, da der er mere plads generelt. Men er dette ikke nok, så gå et skridt videre.

Overvej indretningen af dit hjem

Kig på hvordan dit hjem er indrettet. Har alle dine ting den rette placering? Har du nogle ting fremme, som i virkeligheden er tudegrimme, men de står der af ren nostalgi eller lignende, så fjern dem. Eller find en anden plads til dem.

Er det fordi, at du gerne vil vise en svigermor eller forældre, at du har de ting, de har givet dig, så find dem frem, når de kommer på besøg, og smid dem i gemmeren, når de ikke er hos dig.

Møbler, som sofaer og lignende, kan være svære at finde nye pladser til, men det er dog stadig værd at overveje muligheden.

Har du svært ved at se mulighederne for en anderledes indretning? Så er der jo heldigvis en masse steder at søge inspiration, som vi allerede har været inde på. 

Så hvorfor ikke gøre brug af nogle af de instagram hjem, som du måske synes er så spændende. Det kunne jo ende med, at du føler dig inspireret til indretningen af dit hjem også.

Find nye ting, som har noget specielt design

Nogle gange kan vi kun gøre så meget med de ting, vi i forvejen ejer og har i hjemmet. Hvis du føler, der mangler noget mere, eller hvis du synes, at du gerne vil gøre endnu mere ud af dit hjem, så må du gå på indkøb.

Det behøver ikke nødvendigvis at være en dyr fornøjelse. Der findes en masse unikke møbler og boligindretning hos AndLight, ligesom du kan finde flotte og unikke ting til hjemmet i boligindretningsbutikker.

Et lækkert nyt møbel i det rette design kan virkelig gøre meget for at få et flot hjem. Det samme kan en lampe, et billede eller noget helt tredje og fjerde.

Hvis du ikke føler, at dit hjem er flot nok med de ting, du allerede ejer, så er der ikke meget andet for end at købe dig frem til nyt og spændende design.

Afrunding

Et flot hjem kommer ikke uden arbejde, men der er, som denne artikel viser, mange ting du kan gøre, som ikke koster andet end lidt tid og lidt inspiration.

Det er altid nemt at skabe et flot hjem ved at skifte ting ud med den nyeste trend. Men det er ikke sikkert, at pengepungen vil være med.

Se derfor altid efter, om du kan få dit drømmehjem med de ting, du i forvejen ejer. Der findes jo også muligheder som maling og lignende, der kan peppe dit møblement og naturligvis vægge op.


 

Menu
Top